Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/38/d347373607/htdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/38/d347373607/htdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/38/d347373607/htdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Massatge eròtic amb 2 noies – Isla del Masaje
Quan menys t’ho esperes
21 Juliol, 2019
Massatge eròtic apassionat
21 Juliol, 2019

Massatge eròtic amb 2 noies

M’agraden les dones no puc evitar-ho, són el meu punt feble i tot i que sóc feliç amb la meva dona, de tant en tant m’agrada fer escapades a centres de massatges eròtics.

En ells deixo anar la meva imaginació i satisfaig la meva necessitat de conèixer altres noies que, a més de ser boniques, et fan passar una bona estona amb les seves atencions.

Sempre busco centres a Barcelona tot i que des de fa un temps sóc client habitual de la Isla del Masaje a Barcelona; per la seva atenció, perquè van canviant les noies i sempre són perfectes, per la seva discreció i perquè em fan sentir sempre especial.

L’última vegada que vaig anar era el meu aniversari, així que vaig decidir fer alguna cosa diferent. Vaig realitzar el somni de (tots?) molts homes i vaig entrar amb dues noies alhora. Ja posats vaig demanar el servei amb bany eròtic i amb dos orgasmes en comptes de un. Complert servei per celebrar aquest dia especial ….

Em vaig deixar aconsellar per l’encarregada i ella va seleccionar a les dues noies que van entrar a fer-me el massatge eròtic.

Després de donar-me una dutxa, es van ficar amb mi a la banyera i va començar la festa. Carícies, rialles, petons que van acabar amb el meu primer orgasme a la banyera.

Em van portar a la camilla on van començar el massatge a 4 mans; em vaig relaxar i deixar portar per les sensacions de sentir-me mimat per dues dones alhora.

Llavors va arribar el moment del Nuru. Una de les noies va començar el Nuru mentre l’altra em feia un francès des de sota de la camilla. Em van fer donar la volta per portar-me al meu segon orgasme amb un francès a duo mentre es feien petons entre elles.

No ho havia experimentat mai, però us puc assegurar que repetiré.

Ja tinc pla per al meu proper aniversari.