Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/38/d347373607/htdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/38/d347373607/htdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/38/d347373607/htdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Massatge eròtic amb el meu marit – Isla del Masaje
Massatge eròtic apassionat
21 Juliol, 2019
Massatge eròtic amb la parella
21 Juliol, 2019

Massatge eròtic amb el meu marit

Hola, sóc la Laura, una noia de 48 anys i jo, gràcies a la Isla del Masaje sóc mes feliç, interior i exteriorment que mai. Porto casada uns anys, però des d’uns anys enrere no tenia ganes de tenir sexe amb el meu marit, no per que no ho volgués, sinó que estava ja amb la menopausa i em feia tenir canvis d’humor i la veritat NO moltes ganes de sexe ; el pobre sempre ho pagava ell.

Fins que un dia parlant amb una amiga em va comentar d’aquests massatges. La veritat m’inquietava una mica, per que sempre els massatges que ens fèiem el meu marit i jo, no eren d’aquest estil. Doncs un bon dia vaig decidir a trucar em va atendre una noia molt amable, i li vaig comentar el que m’estava passant, i ella ho va entendre perfectament, perquè també li havia passat més o menys, bé, em va dir que estigués tranquil • la que havia anat al millor lloc per a aquestes ocasions que el primer massatge que ho féssim per separat i després ja parlaríem.

Us podeu creure que des d’aquest dia sóc més feliç amb el meu marit, principalment amb mi mateixa ja que el massatge ens va unir encara mes; lògicament no vam trigar molt més a en fer-nos un massatge junts, inoblidable, i irrepetible. Jo ara tinc mes ganes que mai de fer-ho amb el meu marit.

milllll gràcies