Massatge eròtic amb 2 noies
21 Juliol, 2019
Massatge eròtic amb el meu marit
21 Juliol, 2019

Massatge eròtic apassionat

Vull explicar-vos la meva última experiència viscuda a la Isla del Masaje, per tot el que em va omplir i no només el massatge eròtic en si.

Vaig anar a la Isla amb hora reservada per donar-me el meu massatge eròtic. Acostumo a anar de tant en tant, 1 o 2 vegades al mes segons com hagi anat la feina.

Aquell dia havia reservat el massatge eròtic amb una noia diferent a la que havia anat últimament, però amb la qual ja havia entrat una vegada. Em va reconèixer al veurem la qual cosa em va sorprendre i després de donar-me 2 petons em va enviar a la dutxa.

Va començar el massatge eròtic i vam estar parlant i rient com si ens coneguéssim de molt més que una sola vegada. Va ser molt divertit i em va relaxar no només pel massatge sinó pel divertit de la conversa.

Després vàrem arribar a la part eròtica del massatge i em vaig deixar portar per les seves mans i el seu cos que lliscava sobre el meu amarats en oli. Li vaig demanar traslladar el massatge al tatami, i allí va continuar amb el Nuru que havia començat a la llitera. Van ser instants de plaer intens fins que tot va acabar.

I aquí va començar el millor. Ens vam quedar abraçats, acariciant-nos mútuament, sense gairebé dir res. Jo recorria la seva esquena amb les meves mans, intentant tornar-li part del massatge que m’havia donat ella a mi abans, mentre ella m’acariciava suaument el coll i el meu pit. Vàrem desconnectar del món exterior durant una llarga estona mentre connectàvem intensament entre nosaltres. Vaig perdre la noció del temps que vam estar allà xiuxiuejant a cau d’orella, mentre els nostres cossos no es separaven ni un mil·límetre.

Va ser molt intens, feia molt temps que no connectava amb algú d’aquesta manera i em va trencar tots els esquemes preconcebuts de les meves visites anteriors a la Isla del Masaje.

No se si tornarà a repetir-se però tinc ganes de tornar a estar amb ella per veure si puc viure una altra experiència similar o millor que aquesta.