Massatge a mida
21 Juliol, 2019
Viatge a Barcelona i Massatge eròtic a la Isla del Masaje
21 Juliol, 2019

Massatge a mida (2)

Si algú segueix aquest bloc d’experiències igual recordarà que fa un temps vaig explicar que havia reservat hora per un massatge a mida i que a més era sorpresa dissenyat per Eva.
He trigat una mica a explicar-vos el que va passar però és que necessitava recuperar-me del massatge i de les festes d’aquests dies.
El primer felicitar a l’Eva; impressionant el servei des del principi fins al final. No vaig saber res fins que van començar a passar coses; totes compinchadas amb ella per a delit dels meus sentits …
Això si va ser una mica curiosa la tarda (la veritat és que vaig estar allà força estona); van anar passant coses que li van afegir el punt divertit al massatge.
Després d’esperar una estoneta, em van acompanyar a la sala que m’havien reservat i va aparèixer Lorena. Que puc explicar d’ella: guapíssima, amb un cos impressionant, sexy i provocativa però alhora molt afectuosa i sensible quan cal … m’agrada no puc evitar-ho.
Ens vam ficar a la banyera amb escuma i vaig estar una estona jugant amb ella fins que amb un francès em va portar a la meva primera “relaxació” (si heu parlat amb Eva ella ho diu així, discreció fins en aquests detalls).
Em va deixar a l’aigua un moment i va sortir per la porta tapada només amb una tovallola i va tornar a entrar acompanyada de Paola. Es van ficar les dues a l’aigua amb mi i vam estar una estona més acariciant-nos i rient.
Després em van acompanyar a la llitera i aquí va començar a accelerar-se tot. Van començar donant-me un massatge a 4 mans fins que Paola es va anar sota de la llitera a fer-me un francès mentre Lorena em feia un massatge Nuru.
Van anar intercanviant posicions, fins que Lorena es va aixecar, va agafar el telèfon i va demanar tatami ….
Tatami, Què és tatami?
Els van portar uns llençols amb els que van cobrir el que jo pensava que era un sofà, em van deixar estirat a la llitera i Paola i Lorena van pujar al tatami.
Tot va començar amb un petó entre elles però van anar agafant velocitat i del petó van passar a les carícies i de les carícies a … S’ho estaven muntant elles i m’havien deixat a la llitera!

Jo pensava que veuria un espectacle increïble per després continuar el massatge però no. Al poc de començar elles dues Lorena em va preguntar si seguiria mirant o volia jugar amb elles.
No m’ho vaig pensar dues vegades i em vaig apuntar al millor trio que he viscut mai. No se el que va durar i no recordo bé el que va passar, només recordo cossos entrellaçats, carícies, petons, sensacions.
Van acabar amb mi i vam quedar una estona abraçats als 3 mentre recuperàvem la respiració.
No tinc molt més que afegir, a part del de sempre ….
A què espereu? Us quedareu llegint el que explico o anireu a provar-ho?
Us sabeu el telèfon o us el dono? El teniu a la dreta d’això que us explico.
Truca ja, pregunta per Eva i digues-li que vols un a mida com el meu. Igual és el mateix però, pot ser que el canviï i tinguis alguna sorpresa.
Us explico la propera aventura!