Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/38/d347373607/htdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/38/d347373607/htdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/38/d347373607/htdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Quan menys t’ho esperes – Isla del Masaje
Feliç Aniversari
21 Juliol, 2019
Massatge eròtic amb 2 noies
21 Juliol, 2019

Quan menys t’ho esperes

Us explico la meva experiència a la Isla del Masaje de Barcelona. M’ha costat una mica decidir-me a enviar però al final m’he assegut a escriure perquè m’ho vaig passar molt bé i va ser divertit com va començar tot.
Era per nadal, era a Barcelona de compres i tenia molta estona lliure. Estava per la zona en la qual es troba la Isla del Masaje i donava voltes buscant un restaurant en el qual passar l’estona fins que obrissin les botigues a la tarda.
Vaig passar per davant de la porta de la Isla del Masaje i em vaig dir, avui no vaig a fer-me un massatge però li desitjaré bones festes a Paola que sempre em tracta molt bé.

Així que vaig entrar i em vaig trobar amb ella. La vaig saludar i vam estar xerrant una estona fins que em va dir, saps que tenim moltes noies noves? Li vaig comentar que no volia entrar que només era per saludar aprofitant que hi era al costat. Ella va insistir i em va dir, “passa al mirall i les veus, sense compromís, així la propera reserva ja saps amb qui fer-la” ….

Em va semblar bona idea i li vaig dir que si. Vaig entrar al mirall i vaig veure una noia que em va agradar. Mira si em va agradar que vaig acabar entrant amb ella. Em va explicar que era la seva primera setmana allà; vam estar parlant mentre em feia el massatge sensitiu i semblava tímida. Després va seguir amb el massatge eròtic i el Nuru, però tot va canviar quan em va demanar que em donés la volta; la timidesa va desaparèixer per aparèixer la lleona que portava dins.

El francès amb el qual va acabar el massatge eròtic va ser dels millors que m’han fet mai.

Paola em va fer entrar i em vaig deixar convèncer però no em penedeixo per res de “haver-me deixat”.