Massatge a mida (2)
21 Juliol, 2019
Massatges eròtics a Barcelona: Rocio
21 Juliol, 2019

Viatge a Barcelona i Massatge eròtic a la Isla del Masaje

Vull compartir amb els usuaris d’aquesta web que hagin de viatjar a Barcelona, que si volen un moment de relax després de treballar s’apropin a la Isla del Masaje.

La vaig trobar consultant al web llocs de massatges eròtics. La veritat és que hi ha una gran varietat i totes et mostren lo fantàstiques que són les seves massatgistes amb unes fotos molt suggerents. En canvi a la web de la Isla del Masaje no tenen ni una foto de les noies.

Aquest va ser un dels motius que em va motivar a anar, l’altre les experiències que he llegit d’alguns afortunats que s’han fet massatges a 4 mans, massatges a cegues i altres coses similars que podeu consultar si mireu les experiències que s’expliquen.

La meva va ser més senzilla però especial per ser la primera vegada.

Vaig trucar per telèfon per reservar hora; li vaig explicar que era la meva primera vegada a la Isla i que no coneixia a cap de les noies, però que em deixava aconsellar i volia que la triés ella. Evidentment, li vaig explicar com m’agraden les noies perquè tingués alguna referència i encertar.

Vaig reservar un massatge eròtic amb bany d’escuma. Pel que havia llegit pensava que començaríem a la banyera per passar al massatge, però no, quan vaig entrar la noia (preciosa per cert) em va demanar que em dutxés i em tombés a la llitera. Em va donar un massatge relaxant mentre xerravem i reiem una estona. Després va passar al Nuru … sentir el seu cos contra el meu va ser una experiència genial. Notava la seva pell contra la meva i els seus pits lliscant per la meva esquena … Encara se’m posa la pell de gallina al recordar-ho.

Em va fer donar-me la volta i va seguir amb el Nuru per davant, per rematar-ho amb un francès.

Va ser llavors que em va portar al bany d’escuma i allà vàrem seguir acariciant-nos i jugant mútuament. Em va preguntar si volia més i li vaig dir que si.

Em va fer un altre francès a la banyera que em va deixar surant literalment.

La veritat, un encert la Isla del Masaje. Ja he enviat a un parell d’amics que espero que s’animin a explicar la seva experiència.

Gràcies a les noies per atendre’m com ho van fer.