Regal al meu noi
12 Agost, 2019
Massatge eròtic per als dos
12 Agost, 2019

Dues amigues i un bany d’escuma

Vull explicar el que vàrem experimentar amb la meva millor amiga a la Isla del Masaje.

Fa temps que pensàvem en què podíem fer per canviar la rutina de les nostres vides sexuals. Sempre havien estat converses de cafè i rialles entre amigues fins que una tarda amb l’ordinador a sobre de la taula al costat del cafè, vam començar (mig en broma al principi) a buscar algun local de massatges eròtics a Barcelona.

Vam veure diversos però després de llegir les experiències d’algunes de les dones que heu provat i compartit amb nosaltres les vostres vivències, vam apuntar el telèfon de la Isla del Masaje en un paper.

No vam trucar en aquell moment, però el número es va quedar a la meva bossa fins que un dia sense avisar a la meva amiga vaig trucar i vaig reservar hora per a les dues. Vaig reservar un massatge amb bany d’escuma i l’altre sense. Si ella no s’atrevia a ficar-se a la banyera ho faria jo.

El dia previst vaig quedar amb ella com sempre i li vaig dir que tenia una sorpresa per a ella. Vam anar fins al centre i quan es va voler adonar que anàvem a fer, ja estàvem dins.

Ens van rebre exquisidament i la vaig fer entrar a ella primer perquè no pogués fer-se enrere. Jo em vaig quedar esperant que acabés per rebre el meu massatge.

Quan va sortir i li vaig veure la cara de felicitat que portava, la impaciència va començar a recórrer el meu cos.

Vaig entrar a la sala i em vaig quedar sola per un moment fins que va arribar en Marc. Em va fer sentir en tot moment bé perquè tot era molt natural.

Em vaig ficar al bany d’escuma amb ell i allà va començar un viatge ple de sensacions que recomano que proveu algun dia.

Quan vaig sortir la meva amiga m’estava esperant per saber com m’havia anat i comentar l’experiència. Només us diré que ja tenim reservada hora per a la setmana que ve a la Isla del Masaje.

No se si són els millors massatges eròtics a Barcelona perquè no ha anat a cap altre local, però us asseguro que no tinc cap intenció de provar res de nou per lo bona que va ser la meva experiència allà.