¿Massatge eròtic? Art en estat pur ho explica millor
12 Agost, 2019
Regal al meu noi
12 Agost, 2019

Massatge eròtic amb dues noies alhora

Bones

Fa un temps us vaig explicar la meva experiència després que em fessin un massatge eròtic a cegues a 4 mans. Doncs vaig quedar tan satisfet amb l ‘ “aventura” que vaig decidir repetir però amb una petita diferència; aquesta vegada volia veure-ho tot.

Mai havia estat amb dues dones alhora així que aquest cop no volia perdre res de cap dels meus sentits, inclosa la vista.

Com no, ho vaig deixar tot en mans d’Eva (que faríem sense ella?) I em va reservar la sessió amb Lorena i Paola. A Lorena ja la coneixia, Paola era sorpresa.

Per començar va vindre Lorena i ens vam ficar a la banyera d’escuma. M’encanten la seva dolçor i el seu cos, és una combinació que sempre aconsegueix fer-me gaudir del moment. Tendra però explosiva quan cal, ho passo molt bé amb ella especialment amb el seu massatge Nuru. Aconsegueix que em senti especial i que perdi la noció del temps quan estic amb ella.

Després del bany d’escuma va començar el massatge Lorena i al cap d’una estona va trucar a Paola.

I llavors va arribar la revolució. Lorena ja m’havia avisat que s’estimaven molt elles dues i la veritat és que hi havia moments en què em vaig posar una mica “gelós” ja que s’oblidaven de la meva presència a estones, però valia la pena jejeje.

Paola és tot foc en un cos impressionant. Tot el que va passar quan es va incorporar ella va ser increïble. Tenir a dues dones impressionants com elles només per a mi, fent-me massatges, acariciant-me, fent que gaudís de cada segon que passava i desitjant que no acabés mai ….

El francès que em van fer les dues alhora, veure-les jugar entre elles i amb mi a la vegada, gaudir de tot això, és el millor que li ha passat a la meva vida sexual últimament. No explico més detalls perquè no censurin l’experiència, però us aconsello que ho proveu.

Jo ja li he encarregat a Eva que em prepari la meva propera experiència a la Isla del Masaje.

Mai s’equivoca quan m’aconsella alguna cosa.

Gràcies a les tres per aquesta especial sessió viscuda a les vostres instal·lacions.