Dues amigues i un bany d’escuma
12 Agost, 2019
Un regal diferent
12 Agost, 2019

Massatge eròtic per als dos

Volem compartir amb vosaltres la gran experiència que vam viure fa uns dies a la Isla del Masaje.

Ja havíem provat un massatge eròtic tots dos junts algun cop però aquesta, ho vam fer diferent. Sempre ens havien fet el massatge alhora en la mateixa sala i la veritat és que és una cosa que us recomanem per enriquir la vostra vida sexual, però l’altre dia vam provar a fer-ho primer un i després l’altre. La gràcia és que l’altre es quedava escoltant fora.

¿Sembla una tonteria veritat? doncs pot ser, però el fet d’estar escoltant com la meva dona gaudia del seu massatge va fer que jo gaudís molt més del meu després. La sentia gemegar de plaer sense veure ni participar del moment.

No se si ella es va quedar escoltant o no, però a la nit ho vam passar genial els dos junts gaudint d’una nit molt llarga.

Gràcies a tot el personal de la Isla per aquest moment que ens vau fer viure.