Massatge eròtic per als dos
12 Agost, 2019

Un regal diferent

El que us explicaré no és una experiència com les que he estat llegint fins ara però crec que val la pena compartir-la.

En el meu cas no vaig acudir a la Isla del Masaje per a mi sinó per fer-li un regal sorpresa al meu xicot. Una amiga em va recomanar la Isla; ella també li havia fet el mateix regal a la seva parella i abans s’havia mirat bastants centres de massatges eròtics a Barcelona.

Em va dir que per instal·lacions i pel tracte rebut en el moment de preguntar, s’havia decidit per aquest.

Així que em vaig estalviar el recorregut que va fer ella i vaig anar directa. Li vaig comprar el seu regal i el dia del seu aniversari el vaig portar al centre sense saber on anava. Quan vam arribar pensava que li regalava una sessió d’entrenador personal, però en entrar no sabia què li esperava. La noia se’l va emportar cap a dins i em va oferir entrar a compartir l’experiència amb ell.

Vaig decidir deixar-lo sol perquè gaudís del regal i me’n vaig anar a fer un volt. La veritat és que vaig passar una estona donant-li voltes a què estava passant, però quan el vaig recollir se’m va oblidar tot al veure-li la cara de felicitat amb la qual sortia.

No m’ho va explicar tot, però la nit de sexe que em va regalar a mi aquella nit va fer que m’oblidés del massatge.

Si no sabeu que regalar a la vostra parella i penseu en un massatge eròtic, no ho dubteu gaire. Em va agradar la professionalitat i discreció de la Isla del Masaje.