Massatges eròtics per homes

A Isla del Masaje estarem encantades d'informar telefònica o personalment sobre la nostra àmplia gamma dels millors massatges eròtics, orientats al client selecte, sense cap tipus de compromís. Si no troba el que busca truqui'ns i expliqui'ns les seves fantasies..

Massatge Tast

Massatge eròtic sensitiu relaxant de 30 minuts. Seguidament es realitza un massatge glanderià.

Massatge Bronze

Massatge eròtic sensitiu relaxant de 30 minuts. Seguidament es realitza un massatge glanderià i francès.

Massatge Plata

Dutxa eròtica amb la massatgista amb intercanvi de carícies. Massatge sensitiu relaxant de 45 minuts seguit d'un massatge Nuru, un massatge glanderià i francès.

Massatge Or

Bany d'escuma amb la massatgista on es realitzen intercanvis de carícies. Massatge sensitiu relaxant de 45 minuts seguit d'un massatge Nuru, un massatge glanderià combinat amb francès.

Massatge Platí

Bany eròtic d'escuma amb una massatgista professional intercanviant carícies. Massatge circulatori de 45 minuts a 4 mans realitzat per dues de les nostres massatgistes. Després rebrà un massatge Nuru (body body), un massatge glanderià, realitzats per les dues massatgistes, i francès.

Massatge a la Xocolata

Prova el nostre massatge eròtic més dolç ... Massatge a la xocolata, un servei ple de dolçor en el qual s'entrellacen plaers. Afegeix-lo a qualsevol dels nostres serveis per experimentar sensacions increïbles.